Vastaa ja vaikuta

Millaisia ominaisuuksia sinä pidät kansanedustajassa tärkeinä? Entäpä tulisiko tulevan hallituksen ensisijaisesti puuttua ilmastonmuutokseen, työllisyyden parantamiseen, asuntopolitiikkaan vai kenties johonkin muuhun? Mitkä asiat ovat oleellisia Kymenlaakson kehittämisen kannalta?

Muun muassa näihin asioihin voit ottaa kantaa vastaamalla pieneen vaalikyselyyn. Kyselyyn vastataan nimettömänä. Linkki kyselyyn alla.

Pientä haastetta antaa se, että voit valita jokaisesta kysymyksestä vain yhden vaihtoehdon. Monesta tärkeästä voi olla vaikea valita, mutta näin politiikassakin usein on. Täytyy priorisoida. Tässä kyselyssä voit vaikuttaa tuomalla esiin ne juuri sinulle tärkeimmät asiat.

Mikäli haluat, voit kyselyn lopussa lähettää minulle henkilökohtaiset terveiset.

Mielipiteesi on tärkeä, joten seuraan kertyviä vastauksia säännöllisesti.

Maaret

Linkki vaalikyselyyn: